Täsmäkaato Oy

tasmakaato@gmail.com

040 5799 719/ Timo Hovi

Y-tunnus: 2438510-1

Yrityksen kotipaikkakunta: Loviisa

Uusimmat kuvat

Täsmäkaato Oy energiapuukentän tuhopoltto 11.8.22
Lainattu lehtikuva Loviisan sanomat 15.8.22 Täsmäkaato Oy:n energiapuukentän palosta.
Ukrainan sota
Suomi on kaunis.
Joutsen auringossa
Huomattavaa yhdennäköisyyttä savottapäällikön kanssa
Mis sie tarviit oikee hyvvää miestä?
Eväshetki

Täsmäkaato Oy

Täsmäkaato tarjoaa ammattitaitoista puunkaatoa. Yritys on perustettu 1999 nimellä Tmi Timo Hovi, toimien nykyisin Täsmäkaato Oy:nä. Yritys on rekisteröity Loviisaan. Täsmäkaato Oy toimii ensisijaisesti Uusimaan ja Itä-Uudenmaan alueella sekä sovittaessa juuri siellä missä tarvitaan.

Yrityksen kaikki yhteistyökumppanit ovat alan suomalaisia ammattilaisia ja hoitavat yhteiskunnalliset velvoitteet asianmukaisesti.

Yrityksen erityisosaamista ovat esimerkiksi rakennusalueiden hakkuut, vesi-, sähkö- ja tielinjojen hakkuut, hankalien puiden kaadot, myrskytuhopuiden raivaukset, maisemointihakkuut, vinssityöt sekä pienimuotoiset kivilouhinnat. Yritys hoitaa puunkaatoa sekä puukauppaa myös kokonaisurakkana, avaimet käteen-periaatteella. Täsmäkaato Oy on ammattitaitoinen apu kaikkien työkohteiden suunnittelussa, huolehtien tarvittaessa myös viranomaistodistuksista ja puukaupoista.

Se mikä sovitaan, se pidetään.

20220812_143942.jpg 

Yrityksen energiapuukentän tuhopolton tekijää ei ole vielä tavoitettu. Palon sytyttämisajankohta on ollut 11.8.22 noin klo 18-20. Kaikki pienetkin vihjeet ovat tärkeitä ja tervetulleita. 
 Timo Hovi/ Täsmäkaato Oy